Kik
vagyunk

2 min

Szlovákia legnagyobb gilisztafarmja

Célunk olyan tápanyagellátási alternatívákat kutatni és fejleszteni , amelyek szerves eredetükkel és termesztési hasznosságukkal hozzájárulnak a modern de egészséges termesztés hosszútávú fenntarthatóságához. Nagyon értékes szervesanyag alapú termékeket állítunk elő vermikomposztból a talaj és a növények tápanyaggal való ellátásához. Ezzel a tevékenységgel több mint 25 éve foglalkozunk .

Tulajdonosai vagyunk a kutató – fejlesztő szervezet státuszának

Elnyertük az Oktatásügy, tudományok, fejlesztések és sport minisztérium akkreditációját. Modern laboratóriummal és saját fejlesztői csapattal rendelkezünk. Tulajdonosai vagyunk az ISO 9001 minőségi tanúsítványi rendszernek.

Álandó és folytonos felügyelet alatt működünk

Szeretnénk termékeinket elérhetővé tenni hobby termelőknek is.

Egész szlovákiát lefedő üzletkötői hálózattal rendelkezünk, de exportálunk Magyarország és Csehország területére is. Termékeinket évente több mint 50 000 hektáron használják sikeresen (szántóföldi termelés,zöldség és gyümölcs termesztés, szőllészet, díszkertészet, parképítés). Évente több mint 2 mil. Euróval növeljük partnereink nyereségességét.

Elsősorban levéltrágyák előállítására szakosodtunk nagytermelők számára. Meglévő termékeinket folyamatosan fejlesztjük, és dolgozunk új termékek előállításán is. Munkánk gyümölcse egy figyelemre méltó termékkínálat a növények és a talaj tápanyagggal való ellátására.

Hisszük, hogy amit közösen alkotunk, annak van értelme

Létszámát tekintve kis szlovák cég vagyunk, farmunk és gyártási részlegünk Nagykürtös mellett egy kis községben Erdőmegen – Záhorce található. Reméljük, hogy munkánkkal hozzájárulunk a talajélet visszaállításához, a talaj és a termelés hosszútávú fenntarthatóságához és a ránk bízott értékek megőrzéséhez.

Termékeink megvásárlásával munkát és erőt adnak nekünk a folytatáshoz. Támogatják kutató – fejlesztő munkánkat szerves trágyák előállítása terén, segítenek nekünk és saját maguknak is.


Štefan Vereš


Peter Szendrey