Kutatásaink és
fejlesztéseink

1 min

Kutatásunk ötletek és kezdeményezések tárának létrehozásával indul

Azokat az ötleteket, amelyeket végül elfogadunk további fejlesztésnek vetjük alá ahol a részleteket próbáljuk összehangolni és több variációt, lehetséges megoldást létrehozni. A legjobbnak itélt megoldásokat, receptúrákat kis mennyiségben legyártjuk és elkezdődik a tesztelés időszaka.

A tesztelés alatt folyamatosan figyeljük és mérjük az általunk meghatározott paramétereket, amelyeket a terméknek teljesíteni kellene. Az elért eredmények végső kiértékelése után eldöntjük hogy melyik vaiáns az ami hozta az általunk elvárt eredményt és melyek azok amik további fejlesztésre vissza kerülnek az út elejére. A biztató eredményeket mutató termékeket ezek után kiemelt, megbízható partnereinknél teszteljük tovább reális körülmények között. Ha ott is bizonyítanak kezdődik a piacra bevezetés időszaka. És indul újra minden elölről új ötletekkel új gondolatokkal körbe – körbe.

Tisztában vagyunk képességeinkkel és határainkkal, tudjuk hogy nem vagyunk mindent tudók. Ezért keressük idehaza és külföldön is a legújabb ismereteket, együttműködünk számos hazai és külföldi elismert szaktekintéllyel a növények és a talaj tápanyagellátottságának kérdéseiben. Kikérjük véleményeiket és szükség estén igényeljük segítségüket (egyetemek, kutató állomások, tudományos akadémiák).

Komoly szaktekintélyekkel működünk együtt